Кое прави RAZ.bg по-добрият избор?

Изработката на онлайн магазин може да ви струва много време и средства, но може и да се случи бързо с минимални разходи. Качеството е достижимо и при двата процеса, затова е важно да се информирате кои са критериите, които определят добрия онлайн магазин. Това ще е най-сигурната гаранция, че сте направити възможно най-ефективния избор.

Готов онлайн магазин RAZ.bg

Готовите онлайн магазини на RAZ.bg са съобразени с всички функционалности, които са необходими за успеха на този тип бизнес и те се получават в пакет от всеки начинаеш онлайн търговец. Този пакет с услуги включва и поддръжка, която гарантира сигурността в интернет пространството.

Какво включва пакета онлайн магазин за Raz?

По-конкретно можете да разчитате, че вашият итнернет магазин ще е с:

практичен и удобен дизайн;
– възможност за продажба на хиляди продукти;
– мобилна версия за смартфон и таблет;
– възможности за плащане чрез най-популярните методи;
– техническа подръжка.

Резутлатът от тези предимства, събрани в едно, ще бъде един бързо работещ онлайн магазин.

Ако калкулирате тези функционалности по отделно, ще получите една голяма сума. Благодарение на платформата за онлайн магазини на RAZ.bg, обаче, можете да получите всичко това на съвсем достъпна цена. Предвид факта, че така си спестявате разходите за наем на реален магазин, може да бъдете сигурни, че инвестицията ви е добре премислена и с потенциала да ви донесе желаните печалби. За да може всички тези функционалности да се изпозлват максимално от търговците, RAZ.bg предоставя и възможността за безплатни консултации.

Сигурност за вашия онлайн магазин

Другият важен фактор, който е от значение за онлайн търговците е сигурността.  Проблеми от този характер могат да причинят много нерви, загуба на ценно време и средства, затова е от съществено значение да се уверите, че платформата, която ще ползвате предлага навременна и адекватна реакция при наличието на проблеми. Това съображение формира друг приоритет на RAZ.bg – полагането на денонощни грижи за техническото здраве на интернет магазина. Сигурност и функционалност са екстри, които могат да Ви излязат прекалено скъпо, ако сами изграждате сайт за електронна търговия, но благодарение на SAS решенията разходът може да намалее значително, без това да се отразява на качеството на услугата.