Идеи за смарт продукти в онлайн магазина ви

Автор -

Информационните технологии създават революции сред електронните продукти, които вече са по-умни, по-свързани и по-удобни за потребителите. Развитието на този тип продукти в момента е по-бързо от всякога и те непрекъснато променят границите на индустрията, като създават нови подиндустрии. Затова предлагането на смарт продукти в онлайн магазин е доста перспективно решение за онлайн предприемачите.

1. Смарт устройство за наглеждане на печено

Готвачите със сигурност ще се зарадват на това устройство, наречено iGrill, което им позволява да наглеждат температурата на храната чрез приложение и блутут до 45 метра разстояние. То измерва температурата на месото и им помага да го приготвят така, че отвътре да не е нито прегоряло, нито сурово. Пазарът е нишов и има потенциал както при битовата техниката за домакинството, така и за бизнеса от ресторанти, барове, хотели и т.н.

iGrill

2. Pebble часовници

Pebble е производител на смартчасовници, които имат сходни функции с мобилните телефони и техните приложения. През 2014 г. компанията пусна нови продукти и за целта създаде app store, в който потребителите могат да открият софтуер, подходящ за часовниците. Премиум версията на часовника може да бъде поръчвана от GetPebble. Българските потребители все още не са улеснени с поръчките на тези смарт часовници, така че моментът е благоприятен за потенциални търговци, които да го предлагат.

Pebble смарт часовник

3. Бебешко боди + Intel

Mimo Baby е детска дрешка, създадена от Resy Devices и се отличава с две зелени ивици, които съдържат респираторни сензори. В допълнение има и костенурка, която следи положението на тялото на детето, температурата и активността. Родителите имат директен достъп до тези данни чрез мобилно приложение. При резки промени или проблеми, родителите могат да реагират бързо, избягвайки усложнения. Идеята никак не е лоша, а родителите са целеви пазар, който винаги е търсил най-доброто, когато става въпрос за безопасността и здравете на децата. Поръчката е достъпна от сайта на Mimo Baby, като се предлагат цени за комплекти от различни размери и единични бройки – според желанията на клиента.

Mimo Baby

4. Фитнес тракър

Notch е поредното фитнес устройство, което излиза на пазара, но представлява интересен прототип, който разполага с 10 сензора около тялото на носещия го. Това позволява на джаджата да проследява движенията на тялото. Мрежата от сензори работи с мобилно приложение, а това ще позволи на потребителя да следи движенията си и да ги коригира, ако ги прави погрешно. Така травмите могат да бъдат избегнати и трениращият да си подсигури по-ползотворни тренировки. Футболистите дори могат да следят ритнциите си и да подобряват техниката си благодарение на тези данни. Ако искате да продавате хранителни добавки, спортна екипировка и спортни съоръжения, то това устройство може да се окаже скритият коз, който да ви открои от конкуренттите. Устройството е готово за продажба, в момента набира предварителни поръчки, които ще отключат продажбата на продукта, когато размера им достигне $ 100 000. Бъдете нащрек!

Fitness Tracker Notch

Смарт продуктите правят света по-свързано и по-удобно място, а това се харесва на почти всеки. Ако джаджите са ви страст и винаги сте мечтали работата ви да е свързана с пряк допир до технологиите, тогава един технологичен онлайн магазин ще е печелившият вариант за вашите бизнес планове. А специалистиет от RAZ.bg винаги ще са едно обаждане разстояние, за да ви помогнат да направите по-уверено първите си крачки.