Често задавани въпроси

Кои страни и валути са използваеми с RAZ?

Можете да продавате продукти във всички валути, включително български лева, евро, британски паунд или щатски долар.

Какви начини за плащане могат да използват моите клиенти?

Можете да приемaте всеки метод на плащане, включително наложен платеж, кредитна карта чрез виртуален POS, банков превод, PayPal, ePay, отложени плащания и др.

Има ли някакви скрити такси, за които трябва да се тревожа?

Не. Получавате напълно функционален онлайн магазин, за който няма да имате други разходи до началото на следващия абонатен период.

Какво да направя, когато получа поръчка?

Системата на RAZ.bg от GombaShop™ ви служи като асистент и ви информира, когато е направена поръчка. Обработката й става лесно и ефективно.

Необходима ли е инсталация на онлайн магазина?

Не. Не се изисква инсталация, защото RAZ.bg от GombaShop™ е уеб базиран софтуер като услуга и работи с всички операционни системи. Ние се грижим за магазина, така че не е нужно да се притеснявате за инсталиране, модернизация или поддържане на софтуер или сървъри.

Трябва ли да бъда дизайнер/програмист, за да си променя дизайна?

Не. Промяната на дизайна в онлайн магазин от RAZ.bg от GombaShop™ се случва с няколко клика на мишката и отнема само секунди.

Мога ли да използвам собственото си име за домейн с RAZ?

Да! Можете да свържете своя онлайн магазин със собствен домейн. За повече информация как да го направите, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Кои езици се поддържат?

Вашия магазин може да бъде на български, английски, руски, немски, испански и сръбски език.

Онлайн магазините на RAZ.bg имат ли мобилна версия?

Да. Вашите клиенти ще могат да пазаруват, докато са навън в движение, пътуват или са попаднали в поредното задръстване. Онлайн магазините от RAZ.bg от GombaShop™ поддържат мобилна версия и риспонсив дизайн. Така вашият магазин е достъпен от устройства като смартфон и таблет и отговаря на изискванията за мобилна версия на Google

Мога ли да планирам разпродажби в онлайн магазина?

Да. Можете да планирате разпродажба в онлайн магазина си с множеството вградени маркетинг инструменти за промоции, ваучери, отстъпки и др.

Какво съдържание е небходимо, за да продавате продукт в онлайн магазина?

За да осъществявате добри продажби, е нужно да въведете име на продукта, снимка, цена и кратко описание. Това отнема само няколко минути и се случва по лесен начин, за който не ви е необходимо специално образование и умения.

Ще се поддържа ли функцията виртуална пазарска количка?

Да. Всеки онлайн магазин на RAZ.bg от GombaShop™ има вградена пазарска количка. Клиентите ви винаги ще виждат продуктите, които са избрали за покупка и стойността им, независимо на коя страница от сайта на онлайн магазина се намират.

Включена ли е техническа поддържка в цената на онлайн магазина?

Да. Със закупуването на онлайн магазин от RAZ.bg от GombaShop™, вашият магазин получава 24/7 техническа поддържка. В случай, че имате въпроси, ще се радваме да отговорим на всеки от тях. Можете да се свържете с нас на телефон 02 439 1620 или като ни пишете на info@raz.bg

Как потребителите ще намират търсените продукти?

Онлайн магазинът съдържа търсачка, която ще помогне на потребителите да открият търсения от тях продукт. Също така можете да качвате различните типове продукти в определени категории, а това улеснява много потенциалния клиент в търсенето.

Ще има ли блог към онлайн магазина?

Да. Всеки онлайн магазин от RAZ.bg от GombaShop™ може даподдържа блог. В него могат да се публикуват текстове, снимки и видео съдържание на различни теми. Активирането на функцията става бързо и лесно.

Мога ли да ползвам RAZ.bg от GombaShop™, ако съм локализиран извън България?

Да, абсолютно можете да управлявате свой онлайн магазин от друга държава.