5 стъпки за стартиране на бизнес с онлайн магазин

Автор -

Търсите възможности, с които да отворите собствен онлайн магазин, но не сте наясно как да процедирате? RAZ.bg е подготвил списък с 5 стъпки, които могат сигурно да ви доведат до реазлизирането на вашето бизнес начинание в онлайн търговията.

Първата стъпка е да се възползвате от безплатното пробване на демо онлайн магазин. Ще откриете тази опция на началната страница на RAZ.bg в менюто „Демо магазин“.

Втората стъпка е да направите поръчка на онлайн магазина. За целта е нужно да си напаравите регистрация в RAZ.bg и да попълните необходимите данни, с които ще ви бъде издадена фактура след покупка на абонамент за онлайн магазин. На този етап е добре да въведете и името на домейна, който ще носи вашия онлайн магазин. Ако имате колебания по този въпрос, екипът на RAZ.bg ще ви консултира безплатно за името на домейна на онлайн магазина по телефона или на лична среща в офиса ни в гр. София. След успешно завършване на поръчката, онлайн магазинът ви ще бъде активиран за броени часове.

Третата стъпка се изразява в персонализиране на онлайн магазина. Избор на цветове, фон, брандиране на начална страница. Създаване на основни страници с общи условия, съгласно закона за електронан търговия, който важи за онлайн магазините в България. RAZ.bg безплатно предоставя на търговците си Общи условия, които спазват изискванията на закона.

Четвъртата стъпка от вашето начало в онлайн бизнеса преминава под формата на безплатно обучение за работа с онлайн магазина. Обучението се осъществява както на място в офиса на RAZ.bg, така и дистанционно. За целта изпозлваме видео уроци и кратка теория, която ви запознава с управлението на онлайн магазина. Наблюденията ни сочат, че за един неспециалист са нужни около 2 часа, за да усвои уменията за работа с онлайн магазин.

След обучението, търговците могат да започнат да продават в интернет през своя онлайн магазин, а екипът на RAZ.bg остава на линия при всякакви въпроси и колебания от тяхна страна. Техническата поддържка на RAZ.bg ще отговаря на всякакви въпроси от търговците и ще се грижи за това онлайн магазинът да работи добре и да бъде винаги защитен от външни атаки.