Галерия „Сполука“ вече с онлайн магазин от RAZ.bg

Автор -

Все повече се засилва тенденцията да се появяват онлайн магазини, посветени на изкуството на български автори и творци. Част от тази тенденция доведе софийската галерия „Сполука“  в интернет пространството с онлайн магазин „Магазинчето сполука“. За тези от вас, които предпочитат да посещават лично магазините за дизайнерски продукти и авторско изкуство, физическият адрес на магазина е гр. София, ул. Уилям Гладстон 46.

„Магазинчето сполука“ се довери на платформата за онлайн магазини на RAZ. Ако и вие се занимавате с търговия в областта на изксутвото, антиките, авторските предмети и желаете да отворите онлайн магазин, изпратете ни запитване от тук.

онлайн магазин за изкуство, дизайнерски продукти от български автори
Онлайн магазинът на „Магазинчето сполука“ разполага и с функционална и безупречна мобилна версия.

Това, което бихте могли да откриете в „Магазинчето сполука“ са:

картини от български художници  в категориите живопис, акварел, графика и абстракция;

– авторска съдова керамика – чаши, сервизи за вино, сервизи за ракия, дизайнерски сервизи за кафе и чай. Освен това магазинът пердлага и богат асортимент от ръчно изработени чайници, захарници, кани и др.

дизайнерски бижута от български дизайнери и творци;

дизайнерски детски чанти и други модни аксесоари;

В продуктовия каталог на магазина присъстват и много оригинални предложения, които биха служили като страхотни идеи за подарък за рожден ден, имен ден, Коледа или някакъв друг повод.

Ако всичко изброено до тук ви звучи привлекателно и интересно, ви препоръчваме да разгледате онлайн магазина на „Магазинчето Сполука“ или да ги посетите лично на адреса им в гр. София.

Научете повече за онлайн магазините от Raz.bg: Какво трябва да направя, за да отворя онлайн магазин?