Топ 5 мобилни приложения за 2014 г.

Автор -

Селекциите с най-доброто винаги са полезни, а когато става въпрос за продуктивност е във ваш плюс да сте информирани. През изминалата година бяха създадени много мобилни приложения за създаване на съдържание, организиране на работата, комуникация и дори приложения, които да ви направят по-умни. Работата с онлайн магазин е ситуирана в интернет и затова всеки онлайн търговец на RAZ.bg може да открие нещо полезно за себе си в тази селекция с полезни мобилни приложения за 2014 г. Ако вашето любимо мобилно приложение не е сред изброените, можете да го добавите чрез коментар. Топ мобилни приложения Hyperlapse

Hyperlapse е новото мобилно приложение на Instagram за създаване на видеоклипове от последователно кадри. Това е страхотен инструмент за брандове, които искат да създават атрактивно съдържание, но нямат голям бюджет за това. Благодарение на функцията за стабилизиране на Instagram Hyperlapse снима качествени видеоклипове, които иначе не биха се получили без статив и допълнително оборудване. Цената е безплатна, а приложението е достъпно от iOS.

SlideShare

Това е официалното мобилно приложение за SlideShare – платформата за презентации. През него имате достъп до над 15 милиона презентации, видео материали, инфографики и т.н. Ако нямате време да прегледате всичко на момента, можете да отбележите любимите материали за по-късно. Приложението е достъпно от iOS и Android.

Elevate

Elevate е програма за трениране на мозъка с цел подобряване на фокуса, говорните умения, скоростта на възприемане, математическите умения. Всеки човек има персонализирана програма, която се наглася според времето за максимални резултати. Колкото повече се упражнявате с Elevate, толкова повече ще подобрявате уменията си, които стимулират продуктивността и самоувереността. Достъпно от iOS и Android.

SurveyMonkey

Можете да използвате мобилното приложение SurveyMonkey, за да създавате анкети, които да изпращате на клиентите си и да анализирате резултатите отвсякъде. Можете да управлявате отговорите на анкетата, да редактирате въпросите, както и да направите анкета с потребител на момента. Приложението е безплатно; възможно е да си закупите надграждащи функции. 

Timeful.

Timeful организира графика ви със задачи, които да изпълните приоритетно. Приложението е календар+to-do list, което ви помага да оптимизирате времето си. Timeful се адаптира към заетостта ви и персонализира препоръки към поведението ви, които да оптимизират времето ви още повече.

Ако имате опит с други мобилни приложения, които са улеснили работата ви с онлайн магазина, можете да ги добавите като коментар под статията.

Вижте още топ 3 инструмента за безплатно създаване на графики.