Защо да си направя онлайн магазин под наем ?

Електронната търговия е добро и практично решение за разширяване на бизнеса или за стартиране на собствен проект. Преди да направите тази стъпка е нужно да си отговорите на един важен въпрос: по какъв начин да я направите? Ако сте решили да откриете собствен онлайн магазин, вие ще разполагате с три опции пред себе си:

1. Да изградите магазина сами
2. Да си регистрирате магазин в някой от големите сайтове за електронна търговия (Amazon, Еbay и т.н.)
3. Да използвате готова платформа (SAAS решения) за електронна търговия като Shopify, RAZ.bg и други.

 

Електронен магазин под наем в RAZ.bg

 

В случай, че започнете да изграждате сами електронен магазин, ще се наложи да заплатите значително повече за услугите на уеб дизайнери и IT специалисти. Заради високия първоначален разход този вариант не се препоръчва. Сайтовете като Amazon и Ebay също не са най-добрият вариант, защото засенчват идентичността на вашия бранд. Заради това ви препоръчваме третата опция. Вероятно ще се объркате от това коя компания предлага по-добри условия и функционалности. За да избегнете объркването, отсяхме няколко критерия, по които да се водите при избора на подходящата платформа. Тя трябва да ви предлага:

• лесно решение, което не изисква инсталиране на софтуер, наемане на специалисти и т.н.
• удобен и практичен дизайн
• възможности за надграждане и нови функционалности
• ниски месечни такси за поддръжка
• оптимизация и допълнителни услуги, които да ви помагат в развиването на онлайн магазина
• опростена система за качване на продукти и обработка на поръчки
• не на последно място – бързо и лесно стартиране

Леснен и удобен за управление онлайн магазин под наем

RAZ.bg е създаден с идеята да покрие изброените критерии, които целят да са в полза и подкрепа на търговците. С лесното управление на онлайн магазина, търговецът спестява две безценни неща: време и нерви. Резултатът от това е забележим: можете да продавате денонощно и да обработвате поръчки във фиксирано време, без да се налага да разрешавате технически проблеми. Казано накратко: продавате от РАЗ, контролирате бизнеса си, контролирате и живота си.