Онлайн магазин от РАЗ – предистория

Автор -

електронни магазини под наем

 

RAZ.bg е платформа, благодарение на която с минимален бюджет и минимални усилия можете да си създадете електронен магазин под наем.

Вдъхновени от качествената услуга на международния гиганта Shopify, двама приятели регистрират фирма и стартират през 2009 г. в България работа по подобен SAS ( Software as a Service ). Следват месеци проучвания, различни дизайни и програмиране от нулата. Закупен е дори специален сървър. Два фактора замразяват работата – от една страна задачата се оказва прекалено голяма за екипа от един програмист и един дизайнер, от друга – търсенето на подобен тип онлайн магазини в България по това време още не е в своя пик.

В следващите няколко години следва работа по десетки уеб дизайн проекти. Разработват се сайтове и онлайн магазини, базирани на популярни CMS решения. Пазарът на онлайн магазини в България се разраства. През 2013г. вече разширеният екип решава да рестартира RAZ.bg идеята и да покаже, че може да бъде създаден по-добър конкурентен продукт от съществуващите на пазара.

 

Платформа, която прави отварянето на електронен магазин толкова лесно, колкото е отварянето на имейл адрес.

 

Основни акценти в електронните магазини на RAZ.bg са леснотата, с която се борави в системата и опростяването на средата. Както за администраторите на магазините, така и за пазаруващите.
Практика е в софтуерните решения да се вкарват много функции и възможности, който често правят работата по-трудна, отколкото може да бъде. Благодарение на дългогодишната комуникация с локални и чуждестранни клиенти, екипът има възможност да събира данни как различните потребители се ориентират в уеб страниците и коя е най-добрата архитектура за конкретния уеб проект.

Допълнително внимание  при изграждането на електронните магазини от RAZ.bg е отделено на оптимизацията за сайтовете за търсене и по-специално на Google. T.e. – онлайн магазините са конструирани не само да са удобни на хората, но и да предразполагат машините. По този начин нашите клиенти и техните клиенти могат да реализират сделка по възможно най-бързия начин, във възможно най-добрата среда.

Интернет потребителите са по-готови от всякога да пазаруват онлайн.
RAZ.bg дава свободата на всеки онлайн предприемач да отговори на това търсене.
Убедете се сами!