Да подариш онлайн магазин за Коледа

Автор -

През последните месеци от годината, много хора мислят за това какъв оригинален подарък да направят на своите близки. Напоследък сред нестандартните и оригинални идеи се промъква и онлайн магазинът като подарък. Затова направихме малко проучване и решихме да споделим с вас защо и на кого се подарява онлайн магазин.

В общия случай, онлайн магазинът е подходящ подарък за хора на изкуството, които така получават възможност да продават труда си официално, през свое собствено търговско пространство. Такива хора са художници, дизайнери, грънчари, скулптори, антикварни търговци и всякакъв тип търговци, които имат физически магазини. Подарявайки им онлайн магазин, вие давате зелена светлина на предприемчивостта им и им давате шанса да се обучат безплатно в една нова за тях сфера.

изработка онлайн магазин софия

Как мога да подаря онлайн магазин?

За целта първо трябва да разучите платформите за онлайн магазини в България и да прецените кой избор е най-подходящ. Знаем, че това е трудно и объркващо за хора, които не са специалисти. Затова сме подготвили няколко материала, които в рамките на 5 минути ще ви образоват за това какви въпроси да питате преди да закупите онлайн магазин.

Как да намеря подходяща фирма за изработка на онлайн магазин?

Откъде да започна?

Препоръчваме ви да преговорите нашите пет стъпки за стартиране на онлайн магазин. Те ще ви ориентират достатъчно ясно към това, което е необходимо да направите, за да закупите онлайн магазин, независимо дали сте се избрали да се доверите на RAZ.bg или на друга платформа за онлайн магазини.

Мога ли да получа достъп до безплатен онлайн магазин, за да пробвам как работи?

Да. Това е първата стъпка, която препоръчваме на бъдещите онлайн търговци. Да изпробват безплатна демо версия на услугата. Можете да заявите безплатно достъп до демо магазин от RAZ. В рамките на няколко минути вече ще можете да тествате от първо лице преживяването и да прецените дали си струва да бъде връчено като подарък на ваш познат. Пробвай безплатно демо онлайн магазин.

Имате нужда от консултация за онлайн магазин? Обадете ни се или ни пишете.