Безплатни интрументи за създаване на видео съдържание за онлайн магазин

За да създадете видео съдържание за вашия онлайн магазин, можете да ползвате различни инструменти. Те могат да ви помогнат за вашата маркетинг кампания буквално за без пари. Затова приготвихме списък с начините, по които можете да създадете видео за вашите потребителите. Добрата новина е, че всички те са безплатни и едиснтвеното, от което ще се нуждаете, за да постигнете вашите цели с видео съдържанието е само желанието да пробвате и да ставате все по-добри с всеки следващ опит.

Facebook live

FB Live е инструментът на Фейсбук за видео стрийминг на живо. Можете да го използвате, за да ангажирате вашите потребители в реално време. Последователите на вашата фейсбук страница ще получават известие в реално време за това, че излъчвате видео на живо.

Цена: безплатно

Youtube редактор.

Използвайте видео редактора на YouTube, за да редактирате видео материалите си и да ги публикувате. Всичко, което качите в Youtube, ще се появи във видео редактора със сътоветните възможности за редакция – добавяне на музика, комбиниране на клипове, ефекти и т.н.

Цена: безплатно

Youtube стрийминг

Веднъж след като си направите YouTube канал, ще имате опции за стрийминг на живо. Бързо и лесно можете да започнете излъчване на живо с опцията Stream now. Така съдържанието ще може да бъде пускано и спирано в определено време, контролирано от вас. Можете да планирате събитие, което да позволява на зрителите на спират и пускат излъчването, когато те искат. След края на излъчването ще разполагате с архив на стрийминга в канала.

Цена: безплатно

Facebook slideshow

Слайдшоу рекламите представляват видео, което залага на движение, звук и текст, който да разказва определена история. Едно салйдшоу се зарежда бързо и се вижда добре при всякаква скорост. Можете за минути да създадете слайдшоу реклама за десктоп или мобилно устройство.

Цена: безплатно