5 безплатни инструмента за продуктова фотография

Автор -

Продуктовата фотография в онлайн магазина е силен апел към вашите потенциални клиенти. Добре представеният продукт ще ви даде предимство пред конкурентните електронни магазини, затова е важно да обърнете внимание на този малък, но значителен детайл от маркетинга. Ако не разбирате нищо от продуктова фотография, бързо можете да влезете в час с тенденциите и добрите практики. Затова не са ви нужни дипломи и техническо образование, а само малко желание да научите нещо ново. Ето 5 иснтрумента, които ще ви бъдат полезни за тази цел:

1.GIMP

Gimp

GIMP е акроним на GNU Image Manipulation Program. Това е безплатен сайт, който върши чудесна работа за ретуш на снимки, композиция и авторско разписване на изображения. Той може да се използва като ретуш програма за експерти, онлайн система за пакетна обработка, конвертиране на изображения и др.

2. Digital Photography School

Digital Photography

Digital Photography School е сайт, който е създаден, за да помага на потребителите, които използват дигитални камери, за да подобрят уменията си. Сайтът е създаден през 2006 г. Като блог със съвети за неопитните собственици на цифрови фото апарати. Съдържанието му се състои главно от съвети и ръководства за обработка на снимки, активен форум и архив с електронни книги.

3. Strobist

Strobist

В Strobist ще можете да научите само едно: как да използвате светкавица с вашия DSLR, за да подобрите снимките си. Ако не разбирате от осветление, имате шанса да преминете през курсът по осветление Strobist’s Free Lighting 101 course, като започнете от нулата. Той ще ви помогне да развиете умения за използване на светлината в практична насока. Сайтът, разбира се, е безплатен.

4. Picture Correct

Picture-Correct

PictureCorrect е ресурс за фотографи, независимо от опита им. Създаден е през 2003 г. и мисията на проекта е да предостави съвети и техники на фотографи от цял свят. На сайта можете да откриете ръководства, съвети за обработка, примери за добри снимки и още много. Ползването е безплатно.

5. DIY Photography

DIY-Photography

DIY Photography е създаден през 2006 г. като място за фотографи, които са маниаци на тема техника. Оттогава насам сайтът еволюира в място за вдъхновение, образование, чат и онлайн общество от фотографи. С фокуса си върху образователното съдържание DIY Photography е място за вдъхновение, продуктови ревюта, бекстейдж снимки и други теми.

Със сигурност едно от 5-те безплатни предложения е точно за вас. Трябва само да инвестирате необходимото време. Възвръщаемостта няма да закъснее, а специалистите от RAZ.bg ще бъдат насреща при нужда от помощ.

_

RAZ.bg разполага с необходимата професионална техниха и предлага на своите клиенти услугата продуктова фотография за онлайн магазини. Цената се определя от броя на продуктите, средата, нивото на обработка на изображенията ( ретуш ), както и от сроковете.