Кой може да отвори електронен магазин?

Знаете ли, че през 2013 г. в България са осъществени онлайн продажби на стойност 2, 2 милиарда лева? Това означава, че над 680 000* българи си харчат парите, докато стоят в интернет. Тези цифри са повече от добра новина за онлайн предприемачите, защото у нас все още има редица незаети ниши в този сегмент. С други думи: ако започнете да се занимавате с електронни магазини сега, шансовете ви ще бъдат доста добри.

 

Електронни магазини под наем RAZ.bg

 

Кои фактори определят дали сте готови за онлайн бизнес?

Много хора започват да се занимават с онлайн продажби като страничен бизнес. Те успяват да печелят допълнителни доходи без да им се налага да стоят постоянно пред компютъра.  Следва изводът, че свободното време не е определящо условие за това кой може да отвори магазин в интернет. Клиентите поръчват по всяко време на денонощието, а поръчките им се обработват във фиксиран от търговеца час.

Опитът също има незначителна роля за готовността ви да се справите с това предизвикателство. Електронната търговия може да ви донесе добри доходи независимо дали сте прохождащ онлайн предприемач или опитен търговец, който разширява бизнеса си. И в двата случая  ще са ви нужни нови знания, за да поддържате своя онлайн магазин в конкурентната интернет среда.

RAZ.bg е създаден с идеята повече хора да се възползват от бизнес перспективите на електронната търговия. Понеже разходът за поддръжка на електронен магазин в RAZ.bg е пренебрежително нисък, единственото, което ви дели от този перспективен бизнес е само един клик.

Ако все още се колебаете дали да отворите електронен магазин, можете да тествате напълно безплатно за 14 дни като създадете своя онлайн магазин днес.

Най-вероятно сте по-готови от колкото предполагате!

 

*данни според националната статистика за 2013 г.

.