Електронен магазин под наем от RAZ.bg

Ако сте решили да започнете свой бизнес или да разширите дейността си в интернет, то електронната търговия със сигурност е подходящ избор за вас.

Първата крачка, за да започнете бизнес в интернет е да си направите електронен магазин. Добрата новина е, че не е нужно да наемате дизайнери, програмисти и други специалисти за тази работа. Вече има много платформи, които вършат това вместо вас. Една от тях е RAZ.bg, където само за няколко минути можете да си отворите онлайн магазин под наем.

 

Електронен магазин под наем в RAZ.bg

 

С електронен магазин можете да продавате на всеки, който има достъп до интернет. Може да получавате плащания 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата! RAZ.bg ви дава възможността да го правите и навсякъде , защото вашите клиенти ще могат да поръчват през смартфон, таблет или компютър. Магазинът ви ще е откриваем за милиони потребители в интернет, а това означава по-висок потенциал за продажби, съответно и за печалба. Цената за направата на сайт за онлайн магазин и поддържането на услугата се равнява на месечна сметка за мобилен телефон. Разход, който е частица от наема на реален магазин с физически адрес.

Малка инвестиция, голяма възврaщаемост

Потенциалът на един електронен магазин е неограничен. Затова RAZ.bg предоставя на своите търговци достъп до различни решения, с които да се възползват от него максимално. По този начин и по-неопитните в този бизнес получават нужните инструменти, за да продават и печелят повече. Като всяко начинание електронният магазин е едно ново предизвикателство, но и гарантиран начин да продавате стоките си лесно и бързо. Добрата новина е, че екипът на RAZ.bg е до своите клиенти и им помага наред с новите технологии да получат и ново ноу-хау.

Всяка година статистиките сочат, че все повече хора пазаруват онлайн. Само в ЕС над 150 млн. потребители пазаруват от онлайн магазини в интернет, а това е една много добра новина за онлайн предприемачите. В България възможностите за развитие са още по-добри, защото има много незаети ниши в този сегмент.

Ако смятате, че имате подходящата идея, то моментът да започнете е сега!