Още 5 вдъхновения за инстаграм страницата на онлайн магазина

Почти всеки търговец започва да комуникира със свои потенциални клиенти в социалните мрежи веднага след изработка на онлайн магазина му. Търговския усет се насочва първо към Фейсбук и Инстаграм. За това е важно да знаете кои брандове се отличават със съдържанието, което публикуват в Инстаграм. Те могат да послужат като вдъхновение за вас и да направите страхотна Инстаграм страница на вашия онлайн магазин.

1. RedBull

Изработка на онлайн магазин

RedBull е бранд, който се асоциира не само с напитката, която продава, а и с начин на живот. Фийдът в Инстаграм страницата им е богат на атрактивни снимки и видеа с екстремно каране на ски, шофиране, летене, сърфиране и скайдайвинг. Редбул имат 4.3 милиона последователи.
Страница в Инстаграм:

2. Starbucks

Starbucks запълва фийда си с цветни изображения и видеа с кафе продукти и промоции. Последователите на инстаграм страницата могат да поръчват от изображенията с линкове като like2b.uy/starbucks. Към момента имат на д7.8 милиона последователи.
Страница в Инстаграм: http://www.instagram.com/starbucks/

3. Go Pro

Изработка на онлайн магазини

Като производител на екшън камера, Go Pro има голямо предимство в Инстаграм, където публикува впечатляващи екшън кадри и видера. GoPro ежедневно пускат снимка на деня и популяризират определени фотографи. Към момента имат 8.2 милиона последователи в Инстаграм. Ако продавате аксесоари за магнитофони, фотоапарати и изобщо фототехника, можете да почерпите вдъхновение от тяхната Инстаграм страница: https://www.instagram.com/gopro/

4. GE

Инстаграм страницата на General Electric обикновено ви зарежда с изображения на впечатляващо инженерство – от самолетни двигатели до миниатюрни компонент за електронен контрол. Към момента имат над 214 000 последователи и могат да вдъхновят всеки онлайн магазин, който продава технически части от всякакъв характер.
Страница: https://www.instagram.com/generalelectric/

5. Pure Michigan

Pure Michigan впечатлява с оригинални снимки и видеа в инстаграм страницата си. Пейзажите са снимани в рамките на щата Мичиган и Инстаграм профила им може да служи като вдъхновение на онлайн магазини за туристически принадлежности – палатки, раници, комплекти за оцеляване, съдове и т.н.
Instagram: https://www.instagram.com/puremichigan/

Прочетете тук предишния ни материал с 5 бранда, които също са добър пример и вдъхновение за онлайн магазините.