Онлайн магазин като продуктов каталог

Ако се занимавате с търговия, рано или късно ще ви потрябва продуктов каталог. Той служи за информиране на редовните ви купувачи и влияе върху решението за покупка от потенциалните ви клиенти. За изработка на продуктов каталог обикновено са нужни допълнителни средства и време за дизайн, печат и мисъл, която да изложи продуктите по интелигентен и спретнат начин. Създаването на онлайн магазин от RAZ.bg обаче решава този проблем и на практика получавате 2 на цената на 1 – и продуктов каталог, и електронен магазин.

Може ли електронен магазин да служи като продуктов каталог?

Преди да създадете интернет магазин, който да служи като продуктов каталог, трябва да си зададете един важен въпрос: къде обикновено се разглеждат такива каталози? Най-често в чакални, фризьорски салони и летища. Специфични места, където рядко ще видите някой да си отвори лаптопа, за да разгледа нечия продуктова гама. Електронните магазини на RAZ.bg обаче преодоляват този проблем, защото те са достъпни от таблетите и смартфоните на вашите клиенти. Благодарение на техния сгъваем дизайн ( resposnsive design ) клиенти ви винаги ще имат в джоба си вашия продуктов каталог!

Изработка на продуктов каталог

Тази услуга е удобна както за потребителите, така и за вас като търговец, защото RAZ.bg ви позволява да качвате хиляди продукти в неограничен брой категории и подкатегории. Всеки продукт има страница, в която можете да качвате негови изображения и текст. Благодарение на опростения дизайн ще го правите лесно и бързо, а в случай, че се затруднявате, специалистите от RAZ.bg ще ви обучат как да го правите максимално ефективно.

Изработката на традиционен продуктов каталог обикновено се съпътства с разход за хартия, дизайн и печат. В днешния дигитален свят много бизнеси избират да предоставят на клиентите си електронен каталог, вместо хартиен. Това определено намаля разходите, но не ги премахва изцяло. С електронен магазин от RAZ.bg разходите за продуктов каталог не съществуват, защото магазинът започва да служи като такъв още с първите качени продукти. Чудесен начин да започнете бизнес с минимизирани разходи и максимизирани приходи.