Как да отличите промо офертите в онлайн магазина?

Автор -

Цените на продуктите във вашия онлайн магазин са много определящ фактор за продажбите. Платформата на RAZ.bg ви позволява да планирате всякакъв тип намаления – сезонни, краткосрочни или до изчерпване на последните наличности от определен продукт. Тъй като всички потребители обожават специалните оферти, тази функционалност ще ви бъде изключително полезна. Затова внимавайте, когато избирате платформата, която да обслужва онлайн магазина ви.

Промо оферти в онлайн магазин

Онлайн магазините на RAZ.bg ви позволяват бързо и лесно да променяте цената продуктите, които предлагате и да я замените с нова специална цена. Промените се извършват по лесен начин като редактирате информацията за продукта – т.е. процесът е максимално опростен. Нужно е само да въведете промоционалната цена и да запазите промените си. Старата цена ще бъде задраскана и потребителя ще вижда новата стойност на продукта. По този начин клиентите ви ясно ще  определят колко точно спестяват, пазарувайки от вас.

Цена на продукт в онлайн магазин RAZ.bg

След като сте подготвили специалните оферти, трябва да ги направите максимално видими за посетителите на онлайн магазина. За тази цели е препоръчително да използвате слайдера на началната на страница на сайта.

Как се използва слайдера на онлайн магазина?

Ако планирате сезонно намаление на всички продукти в онлайн магазина, можете да подготвите слайдер, който да съобщи на клиентите ви размерът на намалението и срока, за който важи (например „50% намаление за периода 1-31.01.2015 г.“). В случай, че искате да освободите склада си от последните бройки на определена стока, можете да намалите цената само на въпросните артикули и да анонсирате всяка една от специалните оферти в отделен слайд. За това ще са ви необходими базови познания за Photoshop или друг фото редактор. В случай, че се затрудните – можете да ползвате някой от препоръчаните от нас онлайн редактори на изображения.