Възможност да пробвате безплатно демо онлайн магазин

Автор -

Ако сте решили да разширите бизнеса си чрез отваряне на онлайн магазин или изцяло да започнете да се занимавате с интернет продажби, вероятно ще започнете да търсите в гугъл решения за вашето ново начинание. Когато сте стеснили кръга до няколко опции, вече можете да прибегнете към първата стъпка, която ще ви ориентира добре към най-добрият за вас избор. Безплатно тестване на онлайн магазин.

RAZ.bg е платформа, която е създадена в съображение с нуждите на всеки, който се опитва да направи първите си стъпки в онлайн търговията. Посещавайки нашия сайт www.raz.bg,  вие можете да разгледате какъв онлайн магазин можем да изработим, цената и техническите му характеристики. За да получите истински реална представа за качеството на нашите онлайн магазини, можете да създадете собствен онлайн магазин и да го тествате веднага. Ние ви предоставяме 14 дни безплатен тест период и достъп до всички функционалности на платформата.

Създаването на онлайн магазин не ви обвързва по никакъв начин с покупка. Целта му е единствено да ви даде ясна представа за това колко лесно и ефективно се работи с платформата на RAZ. Ако след изтичането на тест периода, вие сте сигурни, че искате точно това решение за вашия бизнес, следва да активирате абонамент от своя административен панел.

Когато преминете през всички необходими стъпки за активирането на онлайн магазина ви, вие вече ще можете да започнете официално своята търговска дейност.

Вижте стъпките за отваряне на онлайн магазин тук.