Колко е лесно използването на онлайн магазин от RAZ.bg?

Много често ни задават въпроси от рода на „ще мога ли сам да работя с онлайн магазин, при положение, че нямам техническо образование“? Като отговор на този въпрос обичаме да сравняваме работата с онлайн магазин от Raz.bg с работата с електронна поща – може да се ползва от всеки, които знае как да си отвори браузъра и да влезе в интернет страница.

Вътрешната система, която е предназначена за ползване от търговеца, съдържа менюта с опции, които се отнасят съответно за качване на продукти, попълване на информация в страниците с контакти и друг тип информация, преглед на получени поръчки. Всичко това се случва само с няколко клика на мишката. Не е по-сложно от прегледа на входящата и изходящата поща в abv, например.

Наблюденията ни показват, че новите търговци за една седмица свикват със системата и започват самостоятелно да се грижат за продуктовия си каталог, без да им е нужна допълнителна консултация.

Всеки търговец има достъп до подробна секция Помощ в своя административен панел, която служи като ръководство за извършване на основните и рутинни действия в управлението на онлайн магазина. Тъй като знаем, че това, което е обяснено на теория винаги се различава от практиката, предоставяме и безплатен тест период от 14 дни на всеки клиент, който проучва възможностите изработка на онлайн магазин. Така всеки, който се интересува от ползването на услугите на платформата може да пробва работата с нея, да тества колко лесно се използва и да прецени дали това е неговата услуга.