Предимствата на плащането през ePay.bg

Автор -

Ако някога сте пазарували от български онлайн магазин, е много вероятно да сте платили поръчката си през системата на ePay.bg. Щом сте извършвали плащане по този начин, вероятно вече сами знаете какви са предимствата за потребителя. За търговецът те са също така привлекателни:

  • Вградено е в RAZ.bg
  • Регистрацията в офисите на Epay и удостоверение от банката отнема половин ден
  • Изисква се елементарно ниво на компютърни познания
  • Лесно се осчетоводява
  • Може да се ползва индиректно за плащане с кредитни или дебитни карти

Плащане в онлайн магазин чрез ePay

Бързо и лесно можете да получавате плащания от клиентите си през системата на ePay.bg. Платените суми влизат директно в сметката на търговеца. Клиентите могат да плащат във ваша полза с дебитни и международни кредитни карти, от банкомат и с банков превод. С други думи една регистрация ви дава възможност да предложите няколко различни варианта за извършване на плащане. Ако плащането с кредитна карта не е предпочитан избор за клиента, той може да плати през банкомат или по банков път. Вие ще можете да предложите всеки от изброените по-горе методи за плащане благодарение на партньорството ви с ePay.bg.

Освен изброените предимства, ePay има и ниски такси за осъществяване на плащанията. Това създава удобство както на клиента, така и на вас.

Вижте повече за другите методи за плащане в онлайн магазин.