Искам онлайн магазин, но нямам уменията на програмист

Вече обърнахме внимание на уменията, които ще са ви необходими, за да сте успешен с онлайн магазина си. В името на вселенски баланс подготвихме и три умения, които няма да са ви необходими с онлайн магазин от платформата на RAZ.bg. 🙂 Това прави възможно да започнете да продавате ефективно, дори и да сте напълно начинаещ в онлайн бизнеса.

1. Разработка

Умението да пишете код може да е ваше предимство, но с платформа като RAZ.bg то не ви е необходимо, защото вие ще имате готов онлайн магазин, за който са нужни административни умения като качване на снимки, текст и обработка на получена информация. Не по-сложно от администрирането на електронна поща.

Искам онлайн магазин WOrdpress

2. Реклама

Рекламата на онлайн магазина трябва да бъде добре планирана и изпълнена. За целта се използват различни канали и медии – реклама в Google, във фейсбук, видео реклами и др. Когато търговците искат да увеличат бързо интереса към онлайн магазина си, те обикновено се обръщат към платената реклама. Ако нямате опит с рекламирането, това не е проблем. RAZ.bg може да ви препоръча партньори, които ефективно ще се грижат за рекламните кампании на онлайн магазина ви. В последствие е възможно и вие самите да започнете да се грижите за платените си рекламни кампании.

3. SEO

SEO играе важна роля в това вашият онлайн магазин да бъде лесно откриваем в търсачките. Това да имате умения в SEO материята не означава да използвате хитрини, с които да заблуждавате търсачките, а да им помагате да откриват и разбират съдържанието във вашия онлайн магазин. Хубавото при онлайн магазините от платформата на RAZ.bg е, че WordPress ще ви насочва към информацията, която трябва да въведете в продуктовите страници, за да отговарят на изискванията на търсещите машини. Ако следвате тези прости инструкции, сайтът ви ще бъде лесно откриваем и ще постигнете добри SEO резултати сами, без нужда от външна намеса. Ако желаете все пак да делегирате SEO работата върху специалисти с повече опит, RAZ.bg ще ви препоръча подходящи партньори.